Hoppa till innehåll

Vi har satt en ny standard sedan 2013

Framtidens brandskyddsteknik är här. Med enheter så små och effektiva har vi ändrat sättet att se på brandskydd. MAUS har tagit fram en teknik som både är ofarlig för miljö och människa. Som släcker bränder utan att skada motor, elektronik eller inredning med släckrester som exempelvis pulver och skum. MAUS teknik är baserad på kalium och har flertalet smarta egenskaper som gör tekniken till en överlägsen teknik både i effektivitet och i släckegenskaper. Med våra prisvinnande produkter så har vi ett recept på hur man kan på ett kostnadseffektivt sätt spara enorma summor pengar och samtidigt undvika allt från produktionsstopp inom industri till nedbrunna fastigheter och fordon. 
Vår teknik har vunnit flertalet priser så som bland annat Innovationspriset på Secours Expo 2021 i Frankrike och “Bästa Elnyhet” på Elmässan i Stockholm 2021. Vår teknik är patenterad, certifierad och utvecklad i Sverige. 

Vårt namn

Johann Philipp Maus var en tysk pionjär och lokal brandman som i mitten av 1800-talet utvecklade många tekniker för att rädda liv. Det är Johanns namn och arv som givit oss vårt namn. Precis som Johann vill vi rädda fler liv med hjälp av innovation.

Vår vision

Varje person, byggnad och fordon ska vara utrustad med, eller ha tillgång till, ett brandskydd som alltid är fungerande, underhållsfritt och som släcker bränder utan att skada motor, interiör eller elektronik.

Vår innovation

MAUS förbättrar inte bara befintliga brandskyddsprodukter – MAUS återuppfinner och förändrar sättet på hur vi kan släcka bränder. Med patenterad teknik och prisvinnande, smart design jobbar vi över hela världen för att skapa en tryggare tillvaro. Vi jobbar tätt med försäkringsbolag som Länsförsäkringar och vi brandskyddar större verksamheter som Försvarsmakten, Pfizer, Dafgård, Jula etc. Men viktigast av allt är att vi ser till så att privatpersoner kan sova gott om natten i sina hus, båtar och semesterfordon.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att placera brandskydd där det tidigare inte var möjligt. Med produkter så små och mångsidiga kommer vi att revolutionera sättet vi släcker bränder på och rädda fler liv genom vår teknik.