Hoppa till innehåll

Brandsläckare för bil

MAUS XTIN Klein är en liten brandsläckare som får plats i bilens handskfack. Den klarar av att släcka mindre motorbränder och du undviker dyr och tidsödande sanering av din bil eftersom MAUS inte lämnar släckrester efter sig som skum och pulver.

Där det finns krav på̊ pulversläckare i en veteranbil, racingbil, eller lyxbil bör du ha en MAUS Xtin Klein som komplement och alltid använda den först för att undvika att förstöra unika motordelar och interiör med pulverrester.

Bilarna på dagens vägar blir allt säkrare, men det sker fler bilbränder idag än tidigare. Glöm inte bort att skydda det viktigaste i din bil – din familj och dina medpassagerare. Vårt automatiska brandskydd MAUS Stixx Pro installerar du enkelt i batteriboxen eller säkringsboxen där en brand kan uppstå.

Brandsäkerhet för alla miljöer

Att sanera pulver från en pulversläckare är nästintill omöjligt. Pulvret orsaker rost i motorer och hamnar det på en elkabel så kan det orsaka ytterligare en brand ett år senare. Allt som kommer i vägen för pulver kommer förstöras. Använd istället vår smarta och saneringsfria teknik först. Läs mer om hur du kan implementera vårt koncept i din miljö för en tryggare vardag.