Hoppa till innehåll

Brandsäkerhet för husbilen

Är din drömsemester att vara ute och upptäcka världen med en husbil eller husvagn? Med MAUS saneringsfria brandskydd för husbil och husvagn kan du känna dig trygg och redo att agera vid en eventuell brand. 

Ett brandförlopp in en husvagn eller husbil går väldigt snabbt. Med MAUS lättillgängliga och effektiva brandskydd, kan du agera direkt vid alla typer av bränder i ditt fordon. Placera brandsläckare, brandfilt och brandvarnare så du alltid kan agera utan risk för din egen säkerhet. Med MAUS har du ett innovativt och miljövänligt brandskydd helt fritt från service och dyra saneringskostnader. Med våra smarta och prisvinnande självutlösande enheter, MAUS Stixx PRO, så kan du installera ett preventivt automatisktbrandskydd som släcker branden i mindre utrymmen (batteri, gasol, el etc) innan den sprider sig och orsakar stora skador. Låt inte en brand stoppa din husbilssemester.

Brandsäkerhet för alla miljöer

Att sanera pulver från en pulversläckare är nästintill omöjligt. Pulvret orsaker rost i motorer och hamnar det på en elkabel så kan det orsaka ytterligare en brand ett år senare. Allt som kommer i vägen för pulver kommer förstöras. Använd istället vår smarta och saneringsfria teknik först. Läs mer om hur du kan implementera vårt koncept i din miljö för en tryggare vardag.