Hoppa till innehåll

Brandsäkerhet för grillen

I grillen är lågan din vän, den hjälper dig att skapa en härlig måltid till nära och kära. Men smiter den iväg kan det gå illa snabbt. MAUS saneringsfria brandsläckare släcker mindre bränder utan pulverkladd.

I en gasolgrill bildas det med tiden fett avlagringar som i sin tur utöver gasolen kan bli en brandfara. Därför är det alltid bra att ha MAUS smidiga lilla brandsläckare MAUS Xtin Klein nära till hands ute vid grill så du kan agera snabbt om olyckan skulle vara framme. För att skydda andra vid grillplatsen är det också bra att ha en brandfilt nära tillhands, där är vår MAUS Dekke ett utmärkt val då det är den enda brandfilten med fickor som skyddar dina händer.

Brandsäkerhet för alla miljöer

Att sanera pulver från en pulversläckare är nästintill omöjligt. Pulvret orsaker rost i motorer och hamnar det på en elkabel så kan det orsaka ytterligare en brand ett år senare. Allt som kommer i vägen för pulver kommer förstöras. Använd istället vår smarta och saneringsfria teknik först. Läs mer om hur du kan implementera vårt koncept i din miljö för en tryggare vardag.