Hoppa till innehåll

Brandsäkerhet för köket

Flamberade jätteräckor? Långkok på spisen? En bulle i ugnen? Det finns mycket roligt man kan göra i husets hjärta köket. MAUS saneringsfria brandsläckare hjälper dig att göra en tidig insats mot en brand utan behöva sanera efteråt.

Köket är den farligaste platsen när det gäller brandsäkerhet. Köksutrustning en av de främsta orsaken till villabränder och brandskador. MAUS släcker mindre bränder i fett och matolja. En MAUS på spishyllan tar lika mycket plats som din pepparkvarn och gör dig redo på alla eventuella brandolyckor i köket – utan att varken förstöra kök eller annan dyr elektrisk utrustning i ditt kök som kaffemaskin, ugn, spis, kyl/frys och bakmaskin. Efter insatsen och när elden är släckt vädrar du enkelt ut den kaliumbaserade röken och fortsätter med matlagningen.

Brandsäkerhet för alla miljöer

Att sanera pulver från en pulversläckare är nästintill omöjligt. Pulvret orsaker rost i motorer och hamnar det på en elkabel så kan det orsaka ytterligare en brand ett år senare. Allt som kommer i vägen för pulver kommer förstöras. Använd istället vår smarta och saneringsfria teknik först. Läs mer om hur du kan implementera vårt koncept i din miljö för en tryggare vardag.