Lägg till i kundvagn

Video

MAUS XTIN KLEIN

Brinnande bensin

På våra utbildningsdagar så brukar vi tända eld och släcka bränder med flytande bränsle. På så sätt lär man känna MAUS Xtin Klein och förstår vilken kraft enheten har. Att elden flammar upp är ett normalt beteende innan elden dämpas och slutligen släcks.

MAUS XTIN KLEIN

Flygande robotar med MAUS

Finska kanalen YLE uppmärksammar att Stora Enso i Finland använder MAUS Xtin Klein med drönare för att komma åt bränder på platser där det är svårt att komma åt. Fördelen är inte bara att enheten är lätt utan även att den inte förstör produktionsdelar och mekanik vid släckningen.

MAUS XTIN KLEIN

MAUS vs. Släckspray

Det här testet utfördes av en brandman under ett tidningstest av en 2 kg pulversläckare, släckspray från Housgard och MAUS Xtin Klein. MAUS vann testet och här kan ni se skillnaden mellan släckspray och MAUS Xtin Klein.

HOLSTER KLEIN

Hölstret för yrkesmännen

I den här videon så ser man hur enkelt och snabbt det går att addera ett brandskydd till polis eller annan yrkeskår som behöver ett brandskydd, men som inte behöver extra vikt. MAUS Xtin Klein tar 2 sekunder att sätta fast och 2 sekunder ta av och vikten ökas endast med 650 gram.

MAUS XTIN KLEIN

Holländarna släcker eld!

När vår distributör i Holland, Technautic, blev tillfrågad från en tidning om de fick göra ett test med MAUS Xtin Klein så testade tidningen MAUS på brinnande vätska i ett kärl. Det tog inte många sekunder innan elden var släckt.

MAUS XTIN KLEIN

Så här använder du enheten

Om du är osäker på hur du använder enheten så finns här en enkel instruktionsfilm. Du börjar på 1 meters avstånd och närmar dig branden när den minskar för att till slut släcka den helt. Mycket enkelt och effektivt!