Lägg till i kundvagn

RAPS-ALLTID MINST 30% PÅ ORD.PRIS

Vi är väldigt stolta över att få erbjuda just dig som tillhör ”första ledet” våra innovativa och smarta brandsläckningsprodukter till dig och dina nära och kära. Skulle du mot förmodan behöva använda din MAUS-släckare i ett skarpt läge* kommer du att få en ny släckare gratis av oss! Bra va? Som medlem i RAPS kommer du och din familj alltid att ha minst 30% på våra ordinarie priser. Detta är vår hyllning och uppskattning till alla er inom RAPS. Använd rabattkod: raps2021

”Då aerosoler består av just mycket små partiklar i engas så blir resultatet ett effektivare släckmedel än konventionellt pulver”.KÄLLA: Departmentof Fire Safety Engineering and Systems Safety Lund University, Sweden

Nationella Bombskyddet

Har utrustat sina bilar med MAUS™.

Väktare

Larm-Assistans har utrustat sina väktare med MAUS.

Ambulans

MAUS™ installeras i produktion hos ambulanserna.

Video slide

Tell your brand's story through video and images
MÅNADENS PRODUKT – MAUS KLEIN

Världens minsta släckare för ENDAST 795 kr inklusive hölster & ersättningsgaranti (värde 1 595 kr)

KÖP NU & SPARA 800 KR!

Main Title

Secondary Title

MAUS XTIN KLEIN

Brinnande bensin

På våra utbildningsdagar så brukar vi tända eld och släcka bränder med flytande bränsle. På så sätt lär man känna MAUS Xtin Klein och förstår vilken kraft enheten har. Att elden flammar upp är ett normalt beteende innan elden dämpas och slutligen släcks.

MAUS XTIN KLEIN

Flygande robotar med MAUS

Finska kanalen YLE uppmärksammar att Stora Enso i Finland använder MAUS Xtin Klein med drönare för att komma åt bränder på platser där det är svårt att komma åt. Fördelen är inte bara att enheten är lätt utan även att den inte förstör produktionsdelar och mekanik vid släckningen.

MAUS XTIN KLEIN

MAUS vs. Släckspray

Det här testet utfördes av en brandman under ett tidningstest av en 2 kg pulversläckare, släckspray från Housgard och MAUS Xtin Klein. MAUS vann testet och här kan ni se skillnaden mellan släckspray och MAUS Xtin Klein.

HOLSTER KLEIN

Hölstret för yrkesmännen

I den här videon så ser man hur enkelt och snabbt det går att addera ett brandskydd till polis eller annan yrkeskår som behöver ett brandskydd, men som inte behöver extra vikt. MAUS Xtin Klein tar 2 sekunder att sätta fast och 2 sekunder ta av och vikten ökas endast med 650 gram.

MAUS XTIN KLEIN

Holländarna släcker eld!

När vår distributör i Holland, Technautic, blev tillfrågad från en tidning om de fick göra ett test med MAUS Xtin Klein så testade tidningen MAUS på brinnande vätska i ett kärl. Det tog inte många sekunder innan elden var släckt.

MAUS XTIN KLEIN

Så här använder du enheten

Om du är osäker på hur du använder enheten så finns här en enkel instruktionsfilm. Du börjar på 1 meters avstånd och närmar dig branden när den minskar för att till slut släcka den helt. Mycket enkelt och effektivt!

ALLA BRÄNDER

Extremt mångsidig

VÄGER ENDAST 480 GRAM!

Dra! Rikta! Tryck!

ENDAST 24 CM LÅNG

Får plats överallt!

LADDA NER JÄMFÖRELSEN
INGEN SANERING

Pulver är det sista du vill sanera.

INGET UNDERHÅLL – 6 ÅRS HÅLLBARHET

Våra släckare är INTE trycksatta!

KÖP NU & SPARA 800 KR!

TILLBEHÖR FÖR MAUS XTIN KLEIN

HÖLSTER

Share blog posts, products, or promotions with your customers. Use this text to describe products, share details on availability and style, or as a space to display recent reviews or FAQs.

KÖP TILL ETT HÖLSTER!

VÄGGFÄSTE

Share blog posts, products, or promotions with your customers. Use this text to describe products, share details on availability and style, or as a space to display recent reviews or FAQs.

KÖP TILL ETT VÄGGFÄSTE

MUNSTYCKE

Share blog posts, products, or promotions with your customers. Use this text to describe products, share details on availability and style, or as a space to display recent reviews or FAQs.

KÖP TILL ETT MUNSTYCKE

PAKET FÖR DIG SOM VILL HA EN HELHETSLÖSNING

TRYGGA FAMILJEN

Bara själva vetskapen om att man har ett brandskydd nära till hands som fungerar utan årligt underhåll och ett elskåp som är brandsäkrat är en stor faktor till att man sover bättre på natten. En teknologi som är helt harmlös för både barn och husdjur. Eftersom våra mini-brandsläckare inte kräver något underhåll och smälter enkelt in i miljön tack vare sin nätta storlek så kan vi nu erbjuda ett brandskydd som smälter in i er hemmamiljö. 

- SPARA 1585 KR -

LÄS MER

TRYGGA LÄGENHETEN

I en lägenhet finns det många faror som kan göra det svårt att ta sig ut vid en brand. Oftast är elcentralerna placerade vid entrén och en brand där kan göra det svårt att ta sig ut. Brinnande fett eller matolja i köket kan också vara svår att hantera. Om du vaknar mitt i natten av att brandlarmet tjuter så är det tryggt att ha vår lilla minibrandsläckare på nattduksbordet redo att bekämpa branden. Med våra brandskyddsklistermärken i elcentralen så kan du förhindra att branden sprider sig.  
- SPARA 689 KR -

LÄS MER

TRYGGA BILEN

Bilarna blir allt säkrare, men bränderna blir fler och fler. En trygghet på en armlängds avstånd som kan rädda liv på bil och familj. Ett stort plus är att du inte förstör något - varken motor, elektronik eller interiör - med den vita harmlösa kaliumbaserade röken som släcker branden.
- SPARA 231 KR -

LÄS MER

TRYGGA HUSBILEN / HUSVAGNEN

Det finns flera faror som kan förstöra semestern. En brinnande grill, en brand i köket, en brand i elutrymmet etc. Med det här paketet kan du proaktivt installera ett brandskydd och använda brandsläckningsprodukter som inte förstör semestern med pulver och skum. 
- SPARA 920 KR -

LÄS MER

TRYGGA BÅTEN

Elbränder är den vanligaste orsaken till en båtbrand och skulle det ske en brand i gasspis eller i diesel/bensin så har du MAUS med dig som släcker branden - utan att förstöra varken motor eller inredning. Ingen sanering. Ingen motor, interiör eller elektronik förstörd av pulver och skum.
- SPARA 665 KR -

LÄS MER