Lägg till i kundvagn

Om oss

MANNEN BAKOM NAMNET

Johann Philip Maus var en tysk brandman och uppfinnare som i mitten av 1800-talet dedikerade sitt liv till att förbättra teknologin och tekniker när det gällde brandbekämpning och att rädda liv.

Johann var inte rädd att sätta sig själv I fara för att testa sina idéer och bevisa att hans idéer kunde göra skillnad och rädda fler liv.

Det är arvet från Johann som har gett oss namnet till det innovativa varumärket MAUS. Vårt mål, på samma sätt som Johanns, är att bidra med innovation för att göra varje hem, fordon och byggnad till en säkrare plats.

MAUS är en hyllning till en man som var före sin tid. Precis som produkterna under varumärket MAUS.

RAPS-ALLTID MINST 30% PÅ ORD.PRIS

Vi är väldigt stolta över att få erbjuda just dig som tillhör ”första ledet” våra innovativa och smarta brandsläckningsprodukter till dig och dina nära och kära. Skulle du mot förmodan behöva använda din MAUS-släckare i ett skarpt läge* kommer du att få en ny släckare gratis av oss! Bra va? Som medlem i RAPS kommer du och din familj alltid att ha minst 30% på våra ordinarie priser. Detta är vår hyllning och uppskattning till alla er inom RAPS. Använd rabattkod: raps2021

”Då aerosoler består av just mycket små partiklar i engas så blir resultatet ett effektivare släckmedel än konventionellt pulver”.KÄLLA: Departmentof Fire Safety Engineering and Systems Safety Lund University, Sweden

Med trygga hälsningar,

Andreas C. Norlin

Founder Maus